Ajankohtaista

JV Nortech Metal Oy lahjoittaa joulumieltä – Avustukset paikalliseen yhteisöön

Tänä vuonna JV Nortech Metal Oy on päättänyt antaa joulumieltä ja hyödyntää perinteiset joululahjarahat paikallisten yhteisöjen tukemiseen. Yrityksemme on 6.12.2023 sitoutunut tukemaan kolmea paikallista toimijaa, jotka jakavat samoja arvoja ja vahvistavat paikallista kulttuuria.

Isonkyrön Metsästys- ja Ampumaseura (IMAS) – Uusi lajivaihtoehto ilmaolympiapistoolilla

Isonkyrön Metsästys- ja Ampumaseura on merkittävä toimija, joka kouluttaa toiminnassaan ammunnan harrastajille tärkeitä taitoja, kuten itsehillintää ja keskittymistarkkuutta. Lisäksi lajissa korostuvat suorituksen hallinta, harjoittelun merkitys ja pitkäjänteisyys, jotka ovat merkittävässä roolissa myös Nortechilla. Myönsimme IMAS:lle 2 000 euron avustuksen ilmaolympiapistoolimaalilaitteiden hankintaan, tukeaksemme uuden lajivaihtoehdon tuomista harrastajille.

Etelä-Pohjanmaan Perinneyhdistys – Kunnioitusta historialle ja perinteelle

Sotien 1939–1945 Etelä-Pohjanmaan Perinneyhdistyksen Isonkyrön perinnetoimikunta tekee arvokasta työtä, jossa korostuvat Nortechillekkin tärkeät arvot, kuten isänmaallisuus, paikallisuus, arvostus, historia ja perinne, sekä niiden sovittaminen aikaan. Myönsimme 2 500 euron avustuksen hautalyhtyjen ja mahdollisen muistotaulun hankintaan Isonkyrön sankarihautausmaalle, kunnioittaaksemme menneitä sukupolvia.

Isonkyrön Reserviläiset ry – Paikallisen kulttuuriperinteen vaaliminen

Isonkyrön Reserviläiset ry työskentelee paikallisen kulttuuriperinteen ylläpitämiseksi ja vahvistamiseksi. Yrityksemme tukee heidän työtään myöntämällä 1200 euron avustuksen, joka mahdollistaa paikallisen kulttuuriperinteen säilyttämisen ja edistämisen.

Yhdessä luomme joulun taikaa ja rakennamme vahvempaa yhteisöä

Saamme olla ylpeitä voidessamme tukea näitä arvokkaita paikallisia toimijoita. Uskomme, että yhteistyöllä voimme vahvistaa paikallista yhteisöämme ja edistää arvoja, jotka ovat meille tärkeitä.

Tämän myötä haluamme toivottaa kaikille rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2024!

Scroll to Top