Ajankohtaista

Laadukasta koneistusta monille materiaaleille

Koneistusalan yrityksenä meidät tunnetaan tasaisesta laadusta, mittatarkkuudesta, sekä häiriöttömistä toimituksista. Toimintamme kuitenkin yhdistetään usein pelkän valuraudan koneistukseen. Todellisuudessa koneistamme paljon muitakin metalleja ja jopa muovia!

Huippuosaamistamme on eri kokoisten komponenttien lastuava koneistus. Sorvaamme ja jyrsimme erilaisia osia ja komponentteja yleisimmistä materiaaleista. Työstämme kattavasti eri materiaaleja – valurautaa, terästä, alumiinia, erikoisterästä, messinkiä, värillisiä metalleja ja muovia. Monipuolisen ja modernin konekantamme ansiosta pystymme valitsemaan parhaan mahdollisen tuotantotavan työstettävän kappaleen mukaan.

Käytössämme oleva konekanta soveltuu erinomaisesti eri metallien koneistukseen. Käyttäessämme nykyaikaisia koneistusmenetelmiä ja CAM-ohjelmistoa varmistamme koneistuksen korkean laadun ja tehokkuuden. Viime aikoina erityisesti alumiinin koneistaminen on lisääntynyt tuotannossamme.

Olemme sitoutuneet jatkuvaan kehitykseen ja investoimme uusiin teknologioihin ja koulutukseen varmistaaksemme, että pysymme ajan tasalla alan viimeisimmistä kehityssuunnista.

Olipa kyseessä sitten valurauta, teräs, alumiini tai jokin muu materiaali, meidän tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme paras mahdollinen koneistuspalvelu. Asiakkaamme voivat myös luottaa siihen, että osat ja kappaleet kuvien ja vaatimusten mukaisina vahvistettuna toimituspäivänä!

Ota yhteyttä koneistuspalvelua tarvittaessa. Autamme aina tarpeen mukaan ja tarjoamme kustannustehokkaita ratkaisuja. Yhdessä voimme saavuttaa tavoitteet ja luoda kestävää ja toimitusvarmaa kumppanuutta.

Scroll to Top