Lisää myyntivoimaa Nortechille

Lisää myyntivoimaa Nortechille

Nortechin kehittymisen ja kasvun varmistamiseksi on päätetty satsata lisää resurssia myyntiin. Thomas Nyberg aloitti tällä viikolla Nortechilla avainasiakaspäällikkönä (Key Account Manager) vastuualueenaan uusasiakashankinta. Thomaksen osaamista tullaan jatkossa käyttämään myös nykyisten asiakkuuksien kehittämisessä sekä tarjouslaskennassa. Alla olevien kysymysten myötä Thomas avaa itsestään hieman lisää.

Kerro kuka olet ja mistä tulet?

Olen Thomas Nyberg 38-vuotias ja tulen Vaasasta. Perheeseeni kuuluu vaimo sekä 4 lasta ja kaksi koiraa. Vapaa-aika kuluu sujuvasti lasten harrastusten parissa. Eritoten Motocross-ratoja tulee kierrettyä pojan mekaanikkona sekä huoltajana. Lähellä sydäntä on myös kalastus ja amerikkalainen jalkapallo, jota olen harrastanut aikoinaan maajoukkuetta myöten.

Kerro lyhyesti minkälaista työkokemusta sinulle on kertynyt tähän saakka?

Työkokemusta on kertynyt koneistajana, tuotantopäällikkönä ja yrittäjänä. Erilaiset tehtävät – tuotannosta johtoon – ovat tuoneet paljon monipuolista oppia.

Onko työkokemuksessasi jotain mitä haluat korostaa?

Eritoten yrittäjän oppivuodet koulivat minusta vahvan osaajan, joka osaa ottaa huomioon sekä asiakkaiden että henkilöstön tarpeet. Yrittäjähenkisyyden näen myös vahvuutena työelämässä.

Miksi halusit tulla Nortechille?

Olen kuullut paljon hyvää Nortechista. Mielenkiintoni kasvoi entisestään käytyäni työhaastattelussa ja nähtyäni tuotannon menon sekä kuultuani lisää yrityksen toiminnasta ja tavoitteista.

Mitä haluat sanoa Nortechin nykyisille ja tuleville asiakkaille?

Odotan innolla tapaavani kaikki nykyiset ja uudet asiakkaat –  ja että pääsemme tekemään yhteistyötä.

Let´s Make the Future Together!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.