Materiaalit ja varastointi

Mitä pidempää yhteistyötä teemme asiakkaidemme kanssa, sitä laajemmaksi yhteistyömme muodostuu. Koneistuksen lisäksi yhä useammat asiakkaat etsivät kumppaneita, jotka voivat tarjota kokonaisvaltaisempaa palvelua.

Raaka-aineiden myynti ei ole ydinliiketoimintaamme, mutta sen saatavuus ja varastotilanne ovat keskeisiä asioita kilpailukyvyssä ja toimitusvarmuudessa. Siksi seuraamme materiaalien menekkiä pitkällä aikajänteellä ja pidämme yllä varastoamme siihen perustuen. Voimme hankkia raaka-aineita mistä maailmankolkasta hyvänsä, jos asiakkaan tarve sitä vaatii. Voimme käyttää valmistukseen omia materiaaleja tai asiakkaan itse hankkimia. Voimme myös varastoida näitä tai asiakkaan työstettäväksi tulevia aihioita.

Tiloissamme on 1 000 lavapaikkaa ja salkovarasto. Kaikki varastotilamme, myös raaka-aineiden varastotila ovat lämmintä tilaa. Voimme varastoida asiakkaan puolesta materiaaleja, puolivalmiita ja valmiita tuotteita. Varastoinnista sovitaan tapauskohtaisesti ja asiakkaan kanssa tehdään laajempi sopimus, johon voi liittyä laajempi kokonaisuus valmistuksesta pintakäsittelyyn, kokoonpanoon ja varastointiin.

Seuraavien kuvien avulla esittelemme tapaamme toimia.

Tavallisessa valukoneistustoimituksessa kokonaisaika valimon sijainnista riippuen on 8-19 viikkoa. Asiakasyrityksellä on täysi vastuu ketjun toimivuudesta ja lisäksi asiakkaalta on sitoutunut merkittävä pääoma varastointiin.

Me toimimme toisin.

Meillä toimitusketjun kokonaisaika valimon sijainnista riippuen on 7-17 viikkoa. Asiakasyrityksellä jaettu vastuu ketjun toimivuudesta yhdessä Nortechin kanssa ja asiakkaalta ei sitoudu pääomaa varastointiin.

YHTEYSTIEDOT

 

Reima Pukkinen
Tuotantojohtaja 
puh. +358 50 465 8844
reima.pukkinen(at)nortech.fi

 

Antti Iivari
Myynti- ja kehitysjohtaja
puh. +358 50 357 8075
antti.iivari(at)nortech.fi