Nortech oli mukana Pohjanmaan Teollisuus 2019 -messuilla

Nortech oli mukana Pohjanmaan Teollisuus 2019 -messuilla

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pohjanmaa on tunnettu yrittäjyydestään, ja alueella riittää mahtavia yritystarinoita. Näin ollen oli luontevaa, että alueelle järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa valtakunnallinen Pohjanmaan Teollisuus 2019 -messut. Messut oli suunniteltu kävijälle tehokkaaksi verkostoitumistapahtumaksi, jossa saman päivän aikana oli mahdollisuus tavata johdon, tuotannon, suunnittelun ja hankinnan edustajia.

Nortech varasi osaston yhdessä Vamm Steelin ja Veslatecin kanssa jo viime syksynä Alihankintamessujen yhteydessä. Alusta pitäen oli selvää, että niin sanotuilla kotialueen messuilla on hyvä olla mukana ja nimenomaan rekrytointiteemalla, työnantaja mielikuvaa ihmisille parantaen. Kolmikon osasto sijaitsi ajoissa varaamisen ansioista koko messualueen parhaimmalla paikalla heti pääsisäänkäynnin vieressä.

Nortechin toimitusjohtaja Jorma Lähetkangas oli tyytyväinen messuantiin. ”Tapahtuma oli loppujen lopuksi positiivinen yllätys. Vähän ennakkoon pelkäsin, että löytävätkö ihmiset messuille, mutta pelko oli turha. Vielä kun saadaan pieniä muutoksia järjestäjiltä, että osastojen neliöhinnat laskevat kilpailukykyisemmiksi ja vierailijoiden messuille rekisteröinti saadaan sujuvammaksi, niin näille messuille on ilman muuta paikkansa jatkossakin. Erityisesti opiskelijoille tätä tapahtumaa voi suositella tulevaa työelämää ajatellen.”

Siirry ”Ajankohtaista”-sivulle

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.