Nortechilla arvovaltaisia vieraita

Nortechilla arvovaltaisia vieraita

Kasvava ja kehittävä yritys tarvitsee paljon myös ulkopuolista apua. Ei riitä, että vain oma toiminta kehittyy mikäli ympäristö ei kehity samassa tahdissa. Tämä asia nostettiin hyvin esille tiistaina 7.8.2018 yrittäjä Jari Viertolan toimesta, kun Nortechilla kävivät vieraina Pohjanmaan ELY-keskuksen ylijohtaja Marja-Riitta Vest, Viexpon toimitusjohtaja Kristian Schrey, Ely-keskuksen Team Finlandin koordinaattori Vesa Kojola sekä Business Finlandin asiantuntija Anssi Hakala.

Vierailu sai alkunsa Nortechin toimitusjohtaja Jorma Lähetkankaan ja Marja-Riitta Vestin LinkedIn-keskusteluista, jossa Lähetkangas antoi palautetta Business Finlandille mm. pk-yrityksille suunnatusta innovaatiosetelistä ja sen käyttömahdollisuuksista.

– On hienoa, että Marja-Riitta tarttui asiaan heti ja saimme tällaisen tapaamisen aikaiseksi. Tässä saatiin palautettua itsellekin se usko, että viranomaisinstanssit haluavat todella helpottaa pk-yritysten kasvuhaasteita, vaikka välillä on tuntunut, että kehittäminen hukkuu heidän osaltaan hirmuiseen byrokratiaviidakkoon, Lähetkangas toteaa.

Vest oli vakuuttunut Nortechin kasvutavoitteista ja muistutti kuinka kasvava toiminta tuo lisää euroja paikkakunnalle ja koko alueelle.

–  Nortech Metal edustaa yritystä, jolla on selkeät suunnitelmat, tavoitteet ja kova halu jalostusarvon lisäämiseen ja liikevaihdon kasvattamiseen, Vest toteaa.

Tapaamisesta jäi sekä Viertolalle että Lähetkankaalle oikein hyvä maku.

–  Tulevaisuuden suhteen on paljon matalampi kynnys kysyä ulkopuolista apua tai neuvoja henkilöiltä, jonka kanssa on päässyt juttelemaan kasvotusten. Heidän roolinsa on merkittävä myös koko alueen kannalta, joten kokonaisuuden ymmärtämiseksi on tärkeää saada viestiä myös ympäristöön liittyvän infran kehittämisestä, Lähetkangas ja Viertola summaavat.

 Kuvassa Jorma Lähetkangas, Marja-Riitta Vest, Anssi Hakala, Vesa Kojola sekä Jari Viertola Nortechin tuotantokierroksella. Kuva: Arto Erkkilä

Siirry ”Ajankohtaista”-sivulle

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.