Palvelut

Monipuoliset koneistuspalvelut

Tuotantomme perustuu lastuavaan koneistukseen: sorvaukseen ja jyrsintään. Työstämme kattavasti eri materiaaleja, kuten rautaa, alumiinia, muovia ja värillisiä metalleja. Valmistamme mm. koneiden, laitteiden ja moottoreiden osia teollisuuteen ja tuotteiksi. Osia voidaan käyttää valtamerilaivoista prosessiteollisuuteen tai pieniin koneisiin ja laitteisiin. Osien koko voi vaihdella alle sentistä puoleentoista metriin.

Monipuolisen ja modernin konekantamme ansiosta valitsemme aina parhaan mahdollisen tuotantotavan esim. mittatarkkuuden, tuotantokulujen ja nopeuden suhteen.

Olemme erikoistuneet mittatarkkojen osien valmistukseen. Paras laatu saadaan, kun yhdistämme ammattitaitoisen ohjelmoinnin, monipuolisen konekantamme tehokkuuden sekä työstövaiheen hallitsevat, tarkat koneistuksen ammattilaiset.

Palveleva kokonaisvaltainen kumppani

Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin kokonaisvaltaisesti. Tarvittaessa hankimme ja varastoimme materiaalit puolestanne. Hoidamme myös jälkikäsittelyn, kokoonpanon, sekä valmiiden osien varastoinnin puolestanne. Pintakäsittelyn osalta hyödynnämme kattavaa alihankintaverkostoamme.

Kokonaispalvelumme mukautuu yrityksenne tarpeisiin. Yksi tuotantokumppani tuo tehokkuutta, vakautta ja laatua, joka on yrityksellenne kestävä, kokonaisedullinen ratkaisu.

Kerromme mielellämme lisää – ota meihin yhteyttä!

Reima Pukkinen
Tuotantojohtaja 
p. +358 50 465 8844
reima.pukkinen@nortech.fi

Antti Iivari
Myynti- ja kehitysjohtaja
p. +358 50 357 8075
antti.iivari@nortech.fi

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Scroll to Top