Kokonais­palvelu

Kokonaispalvelu tehostaa tuotantoa

JV Nortech Metal Oy:n tarjoama kokonaispalvelu sisältää koko tuotantoprosessin kattavan ketjun – alkaen materiaalien hankinnasta, esikäsittelystä ja pintakäsittelyistä aina kokoonpanoon ja varastointiin asti. Olemme omistautuneet räätälöimään palvelunsa vastaamaan asiakkaan tarpeita, tuoden prosessiinne sujuvuutta, toimitusvarmuutta ja kohdennettua palvelua liiketoimintanne vaatimuksiin.

Tuotteellesi paras mahdollinen viimeistely

Tarjoamme tuotteiden huolellisen pesun ja pintakäsittelyn osana kokonaispalveluamme. Monipuoliset pintakäsittelyvaihtoehtomme takaavat, että jokainen tuote lähtee tehtaalta optimikunnossa.

Tuote pestään omassa tuotannossamme. Rasvan poistaminen ja tuotteen varovainen käsittely on tärkeää erityisesti maalattavaksi meneville tuotteille. Pesukoneeseen mahtuu äärimitoiltaan P 1200 x L 1100 x K 1200 mm tuote, jonka max. paino on 700 kg.

Koneistuksen jälkeen tuotteet voidaan pintakäsitellä, kuten maalata, lämpökäsitellä, sinkitä tai erikoiskäsitellä. Pintakäsittelyn tekee yhteistyökumppanimme, jotka ovat lähialueilla omaan pintakäsittelytoimintaansa erikoistuneita tekijöitä. Vaihtoehtoisesti voimme käyttää asiakkaamme valitsemaa pintakäsittelijää. Yhteistyömme avulla vähennämme asiakkaalta kuluvaa koordinointiaikaa, kun tuote saapuu asiakkaalle valmiina.

Pintakäsittelypalvelut:

 • Pulverimaalaus
 • Märkämaalaus
 • Lämpökäsittelyt
 • Eloksointi
 • Sinkitys
 • Passivointi
 • Kemiallinen mustaus
 • Kromaus
 • Sähkökemiallinen kiillotus
 • Peittaus
 • Hionta

Yksityiskohtaista työnjälkeä

Kokoonpanopalvelumme säästää aikaasi ja vaivaasi. Huolehdimme kaikista yksityiskohdista, varmistaen, että osat ovat valmiina seuraavaan tuotantovaiheeseen.

Osien ja komponenttien kokoonpano on lisäpalvelu. Hoidamme kokoonpanoja, jotka tehdään käsityönä ja joita ei kannata automatisoida. Tällaisia kokoonpanoja ovat mm. laakereiden, tiivisteiden ja pulttien kiinnitykset tai kappaleiden kiinnitykset toisiinsa. Lisäämme myös mahdolliset tarrat tai kilvet osiin. Hoidamme myös tarvittavien kiinnitystarvikkeiden tai tiivisteiden hankinnat asiakkaan puolesta.

Kokoonpannut osat pakataan ja lastataan lavalle asiakkaan toivomalla tavalla. Näin osien jatkokokoonpano on mahdollisimman helppoa seuraavassa vaiheessa.

Oikeat Materiaalit Oikeaan Aikaan

Ymmärrämme materiaalihankinnan ja varastoinnin roolin tuotannon kilpailukyvyssä ja toimitusvarmuudessa. Tarjoamme kattavat varastointiratkaisut ja materiaalien hankinnan, jotta voit keskittyä olennaiseen.

Raaka-aineiden myynti ei ole ydinliiketoimintaamme, mutta sen saatavuus ja varastotilanne ovat keskeisiä asioita kilpailukyvyssä ja toimitusvarmuudessa. Siksi seuraamme materiaalien menekkiä pitkällä aikajänteellä ja pidämme yllä varastoamme siihen perustuen. Voimme hankkia raaka-aineita mistä maailmankolkasta hyvänsä, jos asiakkaan tarve sitä vaatii. Voimme käyttää valmistukseen omia materiaaleja tai asiakkaan itse hankkimia. Voimme myös varastoida näitä tai asiakkaan työstettäväksi tulevia aihioita.

Tiloissamme on yli 2 000 lavapaikkaa ja salkovarasto. Kaikki varastotilamme, myös raaka-aineiden varastotila ovat lämmintä tilaa. Voimme varastoida asiakkaan puolesta materiaaleja, puolivalmiita ja valmiita tuotteita. Varastoinnista sovitaan tapauskohtaisesti ja asiakkaan kanssa tehdään laajempi sopimus, johon voi liittyä laajempi kokonaisuus valmistuksesta pintakäsittelyyn, kokoonpanoon ja varastointiin.

Kerromme mielellämme lisää – ota meihin yhteyttä!

Reima Pukkinen
Tuotantojohtaja 
p. +358 50 465 8844
reima.pukkinen@nortech.fi

Antti Iivari
Myynti- ja kehitysjohtaja
p. +358 50 357 8075
antti.iivari@nortech.fi

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Scroll to Top