Koneistus

Koneistusta modernilla ja tehokkaalla konekannalla

JV Nortech Metal Oy on alansa edelläkävijä koneistuksen alalla, tarjoamme huippuosaamista eri kokoisten komponenttien lastuavassa koneistuksessa. Olipa kyseessä sitten sorvaus tai jyrsintä, meidän asiantunteva tiimimme käsittelee erilaisia osia ja komponentteja yleisimmistä materiaaleista. Olemme erikoistuneet tarjoamaan ensiluokkaista koneistuspalvelua, jossa yhdistyvät moderni koneistus ja käsityön tarkkuus.

Olemme sitoutuneet siihen, että jokainen asiakkaamme voi luottaa saavansa osat ja kappaleet kuvien ja vaatimusten mukaisina vahvistettuna toimituspäivänä. Laatu, mittatarkkuus ja toimitusvarmuus ovat meille kunnia-asioita, joita ei saavuteta sattumalta. Olemme määrätietoisesti investoineet ja kehittäneet toimintaamme taataksemme nämä asiakkaillemme.

Sorvaus

Meillä sorvaus on yksi ydinpalveluistamme. Sorvaamme monipuolisesti kaiken kokoisia osia ja komponentteja yleisimmistä materiaaleista, pääosin metalleista.

Käytämme monipuolista konekantaamme, johon kuuluu sekä pysty- että vaakasorveja, tuottaaksemme korkealaatuisia metalliosia. Robottisolussamme robotti palvelee kahta Lynx 300M vaakasorvia, joka soveltuu erinomaisesti toistuvien sarjojen valmistamiseen väsymättä 24/7.

Järeimmillä sorveilla pyörähdyshalkaisija on 1335 mm ja kappaleen max. korkeus 1000 mm. Kappaleen max. paino voi olla jopa 4000 kg.

Jyrsintä

Jyrsintä on toinen ydinpalvelumme. Jyrsimme monipuolisesti kaiken kokoisia osia ja komponentteja yleisimmistä materiaaleista, pääosin metalleista.

Käytössämme on sekä kolmiakselisia, neliakselisia että viisiakselisia työstökeskuksia. Viisiakselisilla työstökeskuksilla voidaan tehdä myös 3D-jyrsintää, jolloin kappaletta voidaan yhdellä kiinnityksellä työstää monesta eri suunnasta, myös viistosti.

Stand alone –koneiden lisäksi meillä on käytössä FPC-järjestelmiä. Nämä joustavat valmistusjärjestelmät mahdollistavat miehittämättömän valmistuksen 24/7. Jyrsinkapasiteettimme koostuu monipuolisesta ja eri kokoluokan ja tyypin koneista. Uusilla, nykyaikaisilla koneilla on iso vaikutus lopputulokseen: kappaleet ovat mittatarkkoja.

Suurimmat jyrsittävät kappaleet voivat olla 1400 mm x 1050 mm x 1200 mm (max. 2000 kg) tai 1626 mm x 813 mm x 762 mm (max. 1814 kg).

Työstettävät materiaalit
• valurauta
• teräkset
• alumiini

Lisäksi voimme työstää erikoisteräksiä, jalometalleja, värillisiä metalleja, messinkiä ja muovia

Työstettävät kappaleet ja aihiot
• erilaiset leikkeet
• pyörötanko
• lattatanko
• neliötanko
• kuusiotanko
• ainesputket
• valut
• takeet

Moderni ja monipuolinen konekanta mahdollistaa sen, että voimme valita aina tarkoituksenmukaisimman valmistustavan, jolla voidaan myös vaikuttaa hintaan. Palvelumme ei ole vain koneistettujen osien tuotantoa. Se on kumppanuutta asiakasyrityksemme kanssa.

Kerromme mielellämme lisää – ota meihin yhteyttä!

Reima Pukkinen
Tuotantojohtaja 
p. +358 50 465 8844
reima.pukkinen@nortech.fi

Antti Iivari
Myynti- ja kehitysjohtaja
p. +358 50 357 8075
antti.iivari@nortech.fi

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Scroll to Top