Sorvaus

Sorvaamme osia ja kappaleita yleisimmistä materiaaleista. Käytössämme on useita sorveja, joista pystysorvilla tehdään järeämpiä osia, vaakasorvilla pienempiä osia. Robottisolusorvimme työstää kappaleita väsymättä 24/7. Se soveltuu parhaiten erilaisten sarjojen tai toistuvasti tehtävien sarjojen valmistamiseen. Järeimmillä sorveilla pyörähdyshalkaisija on 1400 mm ja kappaleen max. korkeus 800. Kappaleen max. paino voi olla jopa 4000 kg.

Suhtaudumme vakavuudella toimitusvarmuuteen. Siksi tärkeimmistä koneista meillä on tuplaresurssit eli kaksi konetta. Panostamme myös siihen, että osat ja kappaleet ovat kuvien ja vaatimusten mukaisia. Modernilla konekannalla on tähän iso vaikutus. Investoinneistamme kertoo se, että koko konekantamme on alle 10 vuotta vanha.

Vaikka koneistuskeskukset ovat automatisoituja, niiden ohjelmoimiseen ja käyttämiseen vaaditaan erikoisosaamista ja kokemusta. Mitä vaativampia kappaleita valmistetaan, sitä isompi merkitys on koneistajan ammattitaidolla todentaa kappaleiden mittoja.

Yhä useammat asiakkaistamme etsivät kokonaispalvelua. Siksi olemme jatkuvasti kehittäneet konseptia, jossa tarjoamme asiakkaillemme kokonaispalvelua: jälkikäsittelyäkokoonpanoa tai varastointia. Mielellämme hankimme ja varastoimme materiaalit asiakkaan puolesta.

Pyydä tarjous ja ota yhteyttä yhteyshenkilöömme!

YHTEYSTIEDOT

 

Reima Pukkinen
Tuotantojohtaja 
puh. +358 50 465 8844
reima.pukkinen(at)nortech.fi

 

Antti Iivari
Myynti- ja kehitysjohtaja
puh. +358 50 357 8075
antti.iivari(at)nortech.fi