Tule meille CNC-koneistajaksi!

Tule meille CNC-koneistajaksi!

Haemme kahta ammattitaitoista CNC-KONEISTAJAA

Haemme vahvistusta joukkueeseemme! Monipuolisen koneistusalan yrityksen merkittäviä kilpailukeinoja ovat asiakasyrityksille toimitettavien osien tasainen laatu, mittatarkkuus ja häiriöttömät toimitukset. Työstämme kaikenlaisia materiaaleja, esimerkiksi valurautaa, alumiinia, muovia ja värillisiä metalleja.

Haemme kahta ammattitaitoista CNC-KONEISTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Tällä hetkellä työntekijöitä on ympäri Suomea, joten älä pelkää hakea työpaikkaa kauempaakaan. Tarvittaessa autamme työntekijää löytämään asunnon.

Löytyykö sinulta parin vuoden kokemus koneistuksen parissa työskentelystä ja etsit kenties uusia haasteita työelämään? Nyt on loistava mahdollisuus hakeutua töihin nykyaikaiseen konepajaan, jossa on moderni konekanta ja jossa panostetaan yhteiseen tulevaisuuteen asiakkaiden sekä työntekijöiden kanssa.

Työnhakijalta edellytämme ja katsomme eduksi:
– Aikaisemman työkokemuksen CNC-koneistajan työtehtävistä
– Alan koulutuksen
– Suomen kielen taitoa
– Kyvyn itsenäiseen työskentelyyn
– Kuvienlukutaidon ja kokemuksen asetusten teosta
– Kokemuksen Fanuc-ohjelmoinnista
– Motivaation ja positiivisen asenteen työntekoa kohtaan sekä sitoutuneisuutta

Tarjoamme:
– Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
– Nykyaikaset työskentelytilat ja laitteet
– Mukavan ja innostavan työporukan
– Kilpailukykyisen palkkauksen lisäetuineen

Kiinnostuitko?

Ota aikailematta yhteyttä TJ Jari Viertolaan puh. +358 50 465 8881 tai jari.viertola(at)nortech.fi, joka kertoo hakuprosessista tarkemmin. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, tarkkailethan sähköpostiasi, johon videohaastattelukutsu saattaa tulla. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelon ja palkkatoiveen.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.