Vastuullisuus

Vastuullisuus osana päätöksentekoa

Keskitämme toimintamme vastuullisuuteen, joka on sijoitus tulevaisuuden kestävään liiketoimintaan. Pyrimme olemaan se paras kumppani asiakkaillemme, tarjoten heille merkittävää kilpailuetua sosiaalisen vastuun ja kestävien toimintatapojen kautta. Vastuullisuus ei ole meille pelkkä sana, vaan se on käytännön tekoja, jotka vahvistavat asiakassuhteitamme ja heijastuvat kaikkeen tekemiseemme.

Sosiaalinen vastuu – Ihmiset ovat tärkein voimavaramme

Meille sosiaalinen vastuu tarkoittaa ammattitaitoisen ja työssään viihtyvän henkilöstön arvostamista. Heidän osaamisensa ja omistautumisensa ovat palvelumme laadun ja luotettavuuden perusta. Sosiaalinen vastuullisuus näkyy konkreettisesti työkulttuurissamme ja asiakaskohtaamisissamme, mikä on elintärkeää pitkäaikaiselle menestyksellemme.

Ympäristövastuu – Kestävät valinnat paremman huomisen puolesta

Ympäristövastuu on toimintamme peruspilari. Olemme sitoutuneet vähentämään toimintamme ympäristövaikutuksia, etsimme aktiivisesti uusia kestäviä käytäntöjä ja investoimme ympäristöystävällisiin teknologioihin.

Vastuullinen yritystoiminta ja sertifikaatit

Vastuullinen yritystoiminta on meille jatkuvien toimenpiteiden summa, joka ohjaa jokaista päätöstämme kohti kestävää kehitystä. Sertifikaatit eivät ole vain paperia, ne ovat todiste sitoutumisestamme vastuullisuuteen ja läpinäkyvyyteen, jotka ovat keskeisiä periaatteitamme.

Tutustu tarkemmin mitä vastuullisuus JV Nortech Metal Oy:n kohdalla tarkoittaa

Kerromme mielellämme lisää – ota meihin yhteyttä!

Kristian Viertola
Laatupäällikkö
p. +358 50 465 8884
kristian.viertola@nortech.fi

Scroll to Top