Yritys

Tutustu Nortechiin

Liiketoimintamme on rakennettu palvelemaan yrityksiä, jotka panostavat pitkän tähtäimen kannattavuuteen ja yrityksen arvon kehitykseen. JV Nortech Metal Oy toimii tuotantokumppanina yrityksille, jotka valmistavat ja markkinoivat tuotteita, joilla on arvoa vuosikymmenestä toiseen.

JV Nortech Metal Oy tarjoa asiakkailleen toimitusvarmuutta, joka mahdollistaa työvaiheiden ennakoinnin ja optimoinnin, sekä aikataulussa pysymisen. Tuotteet ja osat ovat aina vaatimusten mukaisia, jolla vältetään kalliita, toleranssiylityksistä johtuvia virheitä asiakkaan tuotantoketjussa. Näin autamme asiakkaitamme osaltamme lunastamaan laatu- ja palvelulupauksensa nyt ja tulevaisuudessa.

Perustettu

0

Liikevaihto noin (m€)

0

Työntekijöitä

0

Tuotanto- ja varastotilaa (m2)

0

Kumppani, joka ajaa asiakkaan etua

Palvelumme ei ole vain koneistettujen osien tuotantoa. Se on kumppanuutta asiakasyrityksemme kanssa, joka tarkoittaa venymistä tiukan paikan tullen. Se on kokonaisuuden katsomista siten, että säästymme turhalta työltä ja kuluilta.

Suunnitelmallisuus tulevaisuuden rakentajana

Nortechin lupaus, Let´s Make the Future Together, tarkoittaa suunnitelmallisia panostuksia sekä tuotanto- että henkilöstöresursseihin. Tuotantomme kulmakiven muodostaa rinnakkainen konekanta, jolla varmistamme toimitukset kaikissa tilanteissa. Lisäksi olemme hajauttaneet tuotantomme kahteen erilliseen tuotantotilaan. Jotta voimme taata vaatimustenmukaiset tuotteet, olemme panostaneet konekannan lisäksi mittalaitteisiin ja ulkopuolisena tehtyyn kalibrointiin.

Ammattilaiset koneiden käyttäjinä

Yksi keskeisin tekijä on jokaisen koneistajan ammattitaito ja -ylpeys, joka vaikuttaa merkittävästi laatuun. Tästä haluamme pitää kiinni tekemällä työtä henkilökunnan osaamisen ja hyvinvoinnin eteen. Koneistaminen on aina koneen ja ihmisen yhteistyötä, jossa ammattitaidolla, kokemuksella ja etenkin vastuullisella asenteella on iso merkitys.

Tule kumppaniksemme, kun haluat panostaa pitkän tähtäimen kannattavuuteen. Yhteistyöllä luomme elinkaareltaan kestäviä, kokonaisedullisia ja arvoa tuottavia ratkaisuja.

Kerromme mielellämme lisää – ota meihin yhteyttä!

Antti Iivari
Myynti- ja kehitysjohtaja
p. +358 50 357 8075
antti.iivari@nortech.fi

Scroll to Top