Yritys

Teollisuudessa kappaleiden hinnalla on aina iso merkitys. Vielä isompi merkitys on kuitenkin sillä, että toimitetut kappaleet ovat vaatimustenmukaisia ja ne toimitetaan luvattuna ajankohtana. Jos kappaleen toleranssit ylittyvät ja osa asennetaan koneeseen ja laitteeseen, syntyy enemmin tai myöhemmin kustannusten ketju, jonka suuruus on päätähuimaava verrattuna pieneen säästöön ostohinnassa.

 

”Rinnakkainen konekanta ja ammattilaiset koneenkäyttäjinä takaavat asiakkaalle toimitusvarmuuden, laadun sekä kustannustehokkuuden.”

 

Olemme rakentaneet liiketoimintamme ja tuotantomme siten, että se palvelee yrityksiä, jotka panostavat pitkän tähtäimen kannattavuuteen ja yrityksen brändiin. Yrityksen arvo testataan reaalimaailmassa, jossa tuotteen ja palvelun toimivuus joko lunastaa tai ei lunasta lupauksia. Nortechin tehtävänä on toimia kumppanina yrityksille, jotka valmistavat ja markkinoivat tuotteita, joilla on arvoa vuosikymmenestä toiseen.

 

Suunnitelmallisuus tulevaisuuden rakentajana

Nortechin lupaus, Let´s Make the Future Together, tarkoittaa suunnitelmallisia panostuksia sekä tuotanto- että henkilöstöresursseihin. Tuotantomme kulmakiven muodostaa rinnakkainen konekanta, jolla varmistamme toimitukset kaikissa tilanteissa. Lisäksi olemme hajauttaneet tuotantomme kahteen erilliseen tuotantotilaan. Jotta voimme taata vaatimustenmukaiset tuotteet, olemme panostaneet konekannan lisäksi mittalaitteisiin ja ulkopuolisena tehtyyn kalibrointiin.

 

Ammattilaiset koneiden käyttäjinä

Yksi keskeisin tekijä on jokaisen koneistajan ammattitaito ja -ylpeys, joka vaikuttaa merkittävästi laatuun. Tästä haluamme pitää kiinni tekemällä työtä henkilökunnan osaamisen ja hyvinvoinnin eteen. Koneistaminen on aina koneen ja ihmisen yhteistyötä, jossa ammattitaidolla, kokemuksella ja etenkin vastuullisella asenteella on iso merkitys. Tuotannon ammattilaiset saavat säännöllisesti hyvää palautetta asiakkailtamme kyvystä kommunikoida ja näkemyksestä valita tuottavimpia tuotantotapoja.

 

Kumppani, joka ajaa asiakkaan etua

Palvelumme ei ole vain koneistettujen osien tuotantoa. Se on kumppanuutta asiakasyrityksemme kanssa, joka tarkoittaa venymistä tiukan paikan tullen. Se on kokonaisuuden katsomista siten, että säästymme turhalta työltä ja kuluilta. Tule kumppaniksemme, kun haluat panostaa pitkän tähtäimen kannattavuuteen.

 

Let´s Make the Future Together

Kuvaus: Miika Soini

JV NORTECH METAL OY

  • Perustettu 1996
  • Liikevaihto noin 7 M€
  • Työntekijöitä 41
  • Tuotanto- ja varastotilaa 6000 m2
  • Asiakkaat globaaleja kone- ja laitevalmistajia

Marttilantie

Tolkintie