Yritys


JV Nortech Metal – Luotettavaa kumppanuutta pitkän tähtäimen kannattavuuteen

Liiketoimintamme on rakennettu palvelemaan yrityksiä, jotka panostavat pitkän tähtäimen kannattavuuteen ja yrityksen arvon kehitykseen. JV Nortech Metal Oy toimii tuotantokumppanina yrityksille, jotka valmistavat ja markkinoivat tuotteita, joilla on arvoa vuosikymmenestä toiseen.

Nortech tarjoaa asiakkailleen toimitusvarmuutta, joka mahdollistaa työvaiheiden ennakoinnin ja optimoinnin, sekä aikataulussa pysymisen. Tuotteet ja osat ovat aina vaatimusten mukaisia, jolla vältetään kalliita, toleranssiylityksistä johtuvia virheitä asiakkaan tuotantoketjussa. Näin autamme asiakkaitamme osaltamme lunastamaan laatu- ja palvelulupauksensa nyt ja tulevaisuudessa.

Perustettu

0

Liikevaihto noin (m€)

0

Työntekijöitä

0

Tuotanto- ja varastotilaa (m2)

0

Laadukasta koneistuspalvelua ja asiakaskeskeistä kumppanuutta

JV Nortech Metal Oy tarjoaa paljon enemmän kuin pelkästään erinomaista koneistettujen osien valmistusta. Olemme sitoutuneet rakentamaan pitkäaikaista kumppanuutta asiakasyritystemme kanssa, mikä tarkoittaa joustavuutta ja sitoutumista kriittisissä tilanteissa. Tavoitteenamme on optimoida tuotantoprosessimme tehokkuuden maksimoimiseksi, mikä vähentää tarpeetonta työtä ja ylimääräisiä kustannuksia. Yhteistyömme avulla asiakkaamme voivat keskittyä ydintoimintoihinsa luottaen, että heidän koneistustarpeensa täytetään korkeimpien laatustandardien mukaisesti.

Kestävää Kasvua ja Luotettavaa Toimitusvarmuutta

JV Nortech Metali Oyn lupaus, Let´s Make the Future Together, tarkoittaa, että sijoitamme harkiten niin tuotanto- kuin henkilöstövoimavaroihimme tulevaisuuden rakentamiseksi. Innovatiivinen tuotantomme perustuu kattavaan ja monipuoliseen konekantaan, mikä takaa jatkuvan toimitusvarmuuden asiakkaillemme kaikissa operatiivisissa tilanteissa. Kaksiosainen tuotantolaitoksemme mahdollistaa joustavuuden ja riskien hajauttamisen, varmistaen näin tuotteidemme korkean laadun ja luotettavuuden.

Ei ainoastaan koneistus, vaan myös laadunvalvonta on meillä huippuluokkaa. Olemme investoineet huipputeknologiaan mittalaitteissamme ja varmistamme niiden tarkan toiminnan säännöllisellä kalibroinnilla, joka suoritetaan sertifioidun ulkopuolisen tahon toimesta. Tämä prosessi takaa, että jokainen tuotteemme täyttää tiukimmatkin laatuvaatimukset ja asiakkaidemme tuotantoketju pysyy katkeamattomana

Koneistuksen laatu alkaa ammattilaisista

JV Nortech Metal Oy uskoo vankasti, että koneistajan ammattitaito ja työn ylpeys ovat laadukkaan koneistuksen kulmakiviä. Olemme omistautuneet henkilökuntamme jatkuvalle koulutukselle ja työhyvinvoinnin edistämiselle, sillä tiedämme, että koneistuksen taidokkuus syntyy ihmisen ja koneen saumattomasta yhteistyöstä. Kokeneet koneistajamme tuovat pöytään paitsi syvällistä osaamista myös vastuullisen asenteen, mikä heijastuu jokaiseen valmistamaamme osaan.

Rakennetaan yhdessä pitkäkestoisia ja kannattavia ratkaisuja tulevaisuuteen

Haluamme olla kumppanisi, kun etsit pitkäaikaista kannattavuutta ja haluat sijoittaa kestäviin ja taloudellisesti edullisiin ratkaisuihin, jotka tuottavat arvoa vielä vuosikymmeniä. Yhdessä voimme luoda ratkaisuja, jotka eivät ainoastaan täytä vaan ylittävät odotukset elinkaarensa jokaisessa vaiheessa.

Kerromme mielellämme lisää – ota meihin yhteyttä!

Antti Iivari
Myynti- ja kehitysjohtaja
p. +358 50 357 8075
antti.iivari@nortech.fi

Scroll to Top