Arvot

Arvot toimintaa ohjaamassa

JV Nortech Metal Oy on koneistuskumppani, jonka perusarvoihin kuuluvat avoimuus, kunnianhimoisuus ja sitoutuneisuus. Tämä kolmitahoinen sitoutumisemme ohjaa meitä kaikessa mitä teemme, mikä näkyy työmme laadussa ja asiakkaidemme kokemuksessa.

Avoimuus

Asetamme avoimuuden ja rehellisyyden liiketoimintamme ytimeen, mikä vahvistaa asemaamme luotettavana kumppanina teollisuuden alalla. Meille avoimuus tarkoittaa läpinäkyvyyttä kaikissa prosesseissamme, oli kyseessä sitten sisäinen viestintä tai asiakassuhteiden hoitaminen. Pidämme tiedonkulun selkeänä ja olemme sitoutuneet olemaan saavutettavissa, kun asiakkaamme tai yhteistyökumppanimme tarvitsevat meitä.

Uteliaisuus ja tiedonjanomme ohjaavat meitä jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen. Emme vain kasvata omaa osaamistamme, vaan jaamme aktiivisesti oppejamme ja oivalluksiamme kumppaniemme kanssa. Tavoitteenamme on luoda yhdessä arvoa lisääviä ratkaisuja ja edistää avoimen tiedon kulttuuria, joka tukee kaikkien menestystä.

Kunnianhimoisuus

Olemme omistautuneet olemaan teollisuuden alalla johtava toimija, joka hyödyntää innovatiivisuutta ja luovuutta tavoitteidensa saavuttamiseksi. Eteenpäin suuntautunut asenteemme ja syvällinen osaamisemme auttavat meitä tunnistamaan ja kehittämään uusia markkinamahdollisuuksia ja vastaamaan tehokkaasti asiakkaidemme tarpeisiin. Tavoitteenamme on pysyä jatkuvasti kilpailukykyisenä, tarjoten laadukkaita ja innovatiivisia ratkaisuja, jotka erottuvat markkinoilla.

Vahva sitoutumisemme jatkuvaan kehitykseen ja parannuksiin uskoo tekevän meistä alamme edelläkävijän. Etsimme aktiivisesti uusia tapoja parantaa toimintaamme ja palveluitamme, jotta voimme ylittää asiakkaidemme odotukset ja määrittää alan standardit uudelleen.

Sitoutuneisuus

Olemme omistautuneita tarjoamaan aktiivista ja realistista ongelmanratkaisukykyä teollisuuden haasteisiin. Intohimomme tarjota apua ja tukea innostaa asiakkaitamme lähestymään meitä rohkeasti uusilla kysymyksillä ja ideoilla. Yritteliäs ja yhteen hiileen puhaltava tiimihenkemme varmistaa, että kohtaamme kaikki haasteet päättäväisesti ja ennakkoluulottomasti.

Välittämisen ja sitoutumisen kulttuurimme heijastuu kaikessa mitä teemme – se näkyy ammattimaisuutena niin työskentelyasenteessamme kuin toimintatavoissammekin. Tämä on syvästi juurtunut osa identiteettiämme, mikä takaa, että jokainen työ käsitellään huippuosaamisella ja täydellä omistautumisella.

Kerromme mielellämme lisää – ota meihin yhteyttä!

Antti Iivari
Myynti- ja kehitysjohtaja
p. +358 50 357 8075
antti.iivari@nortech.fi

Scroll to Top