Svarvning

Vi svarvar delar och komponenter av de vanligaste materialen. Vi har ett flertal svarvar – vertikala för större delar och horisontella för mindre delar. Vår flerfunktionssvarv med robotcell arbetar dygnet runt utan att tröttna. Den lämpar sig bäst för serietillverkning. Våra största svarvar har en högsta svarvdiameter på 1400 mm och högsta styckehöjd på 800 mm. Ett stycke kan som tyngst väga hela 4 000 kg.

Vi tar leveranssäkerheten på största allvar. Därför har vi dubbel kapacitet på våra viktigaste maskiner. Det självklara för oss är att utföra komponenterna exakt enligt kundens bilder och krav. Det är betydligt lättare med en modern maskinpark. Vi investerar ständigt i maskinparken där alla maskiner har mindre än 10 år på nacken.

Trots att våra fleroperationsmaskiner är automatiserade kräver programmeringen och driften specialkompetens och erfarenhet. Ju mer krävande delar man tillverkar, desto viktigare är teknikerns yrkeskompetens när det gäller precision.

Allt fler kunder vill ha komplett service. Vi arbetar därför löpande med ett koncept där vi erbjuder våra kunder komplett service med efterbehandling, montering eller förvaring. Vi införskaffar och förvarar gärna material åt våra kunder.

Ta kontakt med oss och begär offert!

KONTAKTUPPGIFTER

 

Antti Iivari
Försäljning och Utvecklingsdirektör
Tel. +358 50 357 8075
antti.iivari(at)nortech.fi

 

Reima Pukkinen
Produktionsdirektör
Tel. +358 50 465 8844
reima.pukkinen(at)nortech.fi